Back to Top

lana-pengar-300x180Loan Comparison Sverige AB startades 2016 men långt innan dess började vi att bygga jämförelse tjänster för lånebranschen. Vi valde helt enkelt att bygga upp ett stort nätverk med våra egna pengar och tid och valde att göra så ända tills vi lyckades leverera resultat från dessa sajter. Nu när våra sidor växer och är omtyckta av människor som gärna vill jämföra lån kan vi därför erbjuda långivare en marknadsförings kanal som levererar kunder direkt.

Vårt arbetssätt

Vi jobbar alltid med att leverera bäst möjligast resultat till rätt pris. Att bara skicka en massa relevanta besökare till ditt företag genererar ganska mycket men om man fördjupar sig i artiklar, nyckelord och varje trafik källa för sig hittar man källor som genererar mer än andra och som dessutom kostar mindre.

 

Genom att kunna analysera och ta fram dessa potentiella kunder till ditt företag ser vi till att du tjänar mer och betalar mindre för din marknadsföring. Varför? För att vi hoppas att du ska investera mer i oss så klart! Kontakta oss så visar vi dig hur vi gör kostnadsfritt!

 

Om du vill veta mer om oss och hur vi jobbar får du gärna höra av dig till oss så berättar vi gärna mer om det som intresserar dig mest kring oss. Här nedanför hittar du våra företagsuppgifter, adress och annan användbar information.