För oss som jobbar med sökmotoroptimering och levererar relevanta kunder är koll på kostnaden och inkomsten den absolut största framgångsfaktorn. Vi måste därför lära oss att inte bara skicka relevanta kunder utan att skicka dom mest potentiella kunderna genom att analysera hur dom kom till oss och vad dom gjorde efteråt.

 

015-invest-in-iran

 

Låt mig förklara: Om vi skickar 10.000 besökare till din sajt som är intresserade av att låna pengar så kommer alla dessa personer att komma från våra sajter. Däremot har dom alla kommit till våra sajter på olika sätt. Någon har kanske sökt låna pengar, en annan att tänka på när man lånar pengar, en tredje betala av ett lån.

 

Dvs alla har sökt efter något som har med lån att göra men det är helt olika typer av människor med olika önskemål. Det vi är bra på här är att analysera olika ord för att hitta den bästa kunden genom att se vilka ord som hjälper oss att nå ut till dom bästa kunderna.

 

Det innebär att om du tex syns på en lånesajt som kan generera 10.000 relevanta besökare som genererar kunder så kan du med oss se till att konvertera samma mängd kunder fast med endast 1.000 besökare vilket i sin tur betyder att våra 10.000 besökare genererar tio gånger mer än våra konkurrenter.

 

Nu är allt i den här artikeln bara ett exempel men kort sagt har vi kunskapen och sajterna som kan hjälpa dig och ditt företag att antingen minska era marknadsförings kostnader och få samma resultat eller att få bättre resultat med samma investering.

 

Ett sista exempel är tex att en annonsplats på en startsida högst upp kostar låt oss säga 25.000kr. En artikel eller undersida som vi har skrivit som heter Låna pengar för att betala av dina skulder är en artikel som blir läst ca 100 gånger i månaden. Framsidan har låt oss säga 25.000 besökare.

 

Att köpa en annons i artikeln kostar endast 500kr. Så här kan det gå: Annonsen på framsidan genererar 500 nya kunder för en kostnad på 25.000kr. Artikeln genererar 50 kunder till en kostnad på 500kr. Om vi skulle använda artikel strategin betyder det att vi kan köpa 10 artiklar som kommer att generera 500 kunder fast för endast 5.000kr.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka möjligheter som finns, vad vi tycker är bäst för ert företag och er budget. Kom ihåg vi tar aldrig betalat förrän ni tjänar pengar!