Många som säljer marknadsföring till  företag online oavsett om det är i låne branschen eller någon annan nisch vill  gärna ta betalat för att dom gör  sitt jobb åt sig själva. Det betyder att domtar betalt av dig som företag och börjar sedan att bygga relevanta hemsidor. Dom fortsätter sedan att kräva betalningar av dig varje månad utan att leverera kunder utan visar bara upp produkten som dom håller på att bygga som ”kanske” kommer att generera några kunder alls.

 

resultat

 

För oss på Loan Comparison är det här en strategi vi inte känner oss bekväma med för vad händer om vi inte lyckas? Vi får en väldigt missnöjd kund som förmodligen inte kommer att komma tillbaka till oss igen och ännu värre vi måste kunna somna på kvällen med detta misslyckande som vi tagit betalt för.

 

Vi säger inte att den här tekniken inte fungerar men då ska man verkligen ha rätt människor som gör det och man ska vara medveten om att det är en långsiktig investering utan garantier. Låter inte de så lockande är vår strategi förmodligen rätt för dig och ditt företag.

 

Med oss hamnar ditt företag direkt på sajter som har byggts upp av oss för våra egna pengar och med vår egen tid. Dom är redan välbesökta och omtyckta så i den stund som vi kör igång en kampanj med dig så kan du se intäkts resultat redan efter en timme.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka vi är och hur vi jobbar med lånebranschen.