Efter tio år marknadsförnings branschen har vi fått lära oss vilka kanaler som fungerar bäst för våra företag. Vi har provat allt från facebook, banner annonsering på stora sajter, AdWords och andra klick samt CPA system men kan med handen på hjärtat säga att den marknadsföringskanal som visat sig ha den absolut bästa effekten med rätt teknik är Google när man använder sig av organiskt sök och ser till att synas på rätt nyckelord.

 
kund
 

Det vi gör är att vi bygger upp en hemsida som hjälper människor att jämföra och lära sig mer om lån. Sen ser vi till att marknadsföra den här hemsida och bygga upp den så pass bra att Google väljer att visa upp den i sina tio resultat när någon söker efter något som har med låna pengar att göra. På det här sättet når vi ut till rätt människa i exakt rätt ögonblick och erbjuder den bästa lösningen.

 

Att synas på våra lånesajter innebär alltså inte att vi skickar 1 miljon besökare till dig dagligen utan snarare om att vi ser till att skicka människor som just nu behöver ett lån och har därför sökt sig till oss. Du når rätt kunder med oss helt enkelt! Därför är det betydligt värdefullare att använda oss än att köpa ”besökare” till sajten där konverteringen är betydligt mindre så besökarna själva faktiskt inte kände att dom ville låna just nu.

 

Kontakta oss gärna för mer info så berättar vi mer om flera olika möjligheter vi kan erbjuda och vilka resultat du kan förvänta dig med oss.